Увага! Урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту!

Афиша День ФК

Шановні друзі!

11 вересня в районі ТРЦ «Мануфактура» за ініціативи управління молоді і спорту Сумської облдержадміністрації відбудеться святкування Дня фізичної культури і спорту. В заході прийматимуть участь всі спортивні заклади нашого міста: спортивні школи, фізкультурно-спортивні товариства, федерації з видів спорту та відомі спортсмени Сумщини.

В рамках урочистостей відбудеться нагородження найкращих спортсменів, тренерів та спортивних діячів нашого краю; показові виступи спортивних та художніх колективів; змагальна програма та ярмарок видів спорту.

На вас очікують: стрітбольний турнір, змагання за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF», лижоролери, фігурне катання, флорбол та багато інших цікавих видів спорту. Крім того спортивні заклади представлятимуть презентації своїх здобутків та видів діяльності.

По закінченню урочистостей на вас очікує святковий концерт в підтримку здорового способу життя.

Запрошуємо усіх шанувальників спорту прийняти участь у святкування Дня фізичної культури і спорту! Батьків з діточками запрошуємо для знайомства зі спортивним світом нашого міста: ви з’ясуєте де, чим і в яких умовах зможе зайнятися спортом ваша дитина! Познайомитесь зі спортивною елітою м.Суми.

11 вересня, площа ТРЦ «Мануфактура» – вибух драйву та позитиву! Початок о 15:00.

Партнери проекту: ТРЦ «Мануфактура», Благодійний фонд «Сагасітас-Україна», «ЕКО-продукт», магазин BANDOG sport, магазин “Український сувенір”, жіночий фітнес-клуб “Раунд”, Сумське обласне відділення НОКУ.