Кубок України з легкої атлетики (бігові та стрибкові види) – фінал, 21 липня 2015р., м.Київ

VTEM Carousel

Щойно у Києві завершився Кубок України з легкої атлетики (бігові та стрибкові види) – фінал. Змагання проходили в один день на чудовій арені НСК «Олімпійський». Команда нашої області була представлена не дуже чисельним складом, хоча цього разу ми “взяли своє” якістю учасників.

Наші провідні спринтери та стрибуни порадували багатьма призовими місцями та продемонстрували високу готовність напередодні головного чемпіонату України, який відбудеться в Кіровограді вже трохи більше ніж за тиждень.

Євген Гуцол переміг на 400-метрівці46.41.

Віталій Бутрим виграв 200-метрівку з результатом 21.06. (Декілька днів тому Віталій фінішував 4-тим на міжнародних комерційних змаганнях у Москві. Там він пробіг 400 метрів за 46.04).

На цій же дистанції Володимир Супрун фінішував другим за своїм товаришем по групі. Результат Володимира 21.60.

На 100-метрівці Супрун посів 3 місце (10.64).

Оксана Шкурат вперше після травми вийшла на 100-метрівку з бар’єрами і спромоглася скласти гідну конкуренцію своїм подружкам-суперницям по обраному виду. Цього разу вона фінішувала третьою13.83.

В цьому виді програми слід також відзначити гросмейстерські 13.00 від вихованки Сумської легкої атлетики Анни Плотіциної, яка нині виступає за м.Київ. Цей результат як раз відповідає нормативу ФЛАУ для участі у чемпіонаті світу, який наприкінці серпня цього року прийматиме м.Пекін. Також це є виконанням олімпійського нормативу на Ріо 2016. Вітаємо Анну із цим успіхом.

Анна Красуцька у секторі для потрійного стрибка була третьою з результатом 13.04.

Марія Миколинко фінішувала третьою на 400-метрівці з бар’єрами59.60.

У підсумку командного заліку Сумська область посіла на цих змаганнях 6-те  місце серед 24 команд, набравши 406 залікових очок.

Вітаємо наших спортсменів із вдалим виступом! Бажаємо розвинути спортивну форму і перевищити свої особисті рекорди на вже такому близькому і відповідальному старті, як чемпіонат України. Нагадуємо: 30.07-01.08 м.Кіровоград.

З підсумковими протоколами змагань Кубку України можна ознайомитись на офіційній сторінці змагань на сайті ФЛАУ за цим посиланням: http://uaf.org.ua/competitions/2015.07.21_kyiv/index.php?r=site/index