Відкритий чемпіонат Сумської області з легкої атлетики серед юнаків, дорослих та ветеранів у приміщенні серед збірних команд міст і районів

18 – 19 січня в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбулися перші змагання  після реконструкції – Відкритий чемпіонат Сумської області з легкої атлетики серед юнаків, дорослих та ветеранів у приміщенні серед збірних команд міст та районів.

На оновлених доріжках змагалися 450 учасників. Крім сумських атлетів, участь у змаганнях взяли 108 спортсменів з інших регіонів України: Рівненської, Житомирської, Київської, Вінницької, Херсонської, Дніпропетровської, Волинської, Запорізької, Одеської, Харківської, Луганської, Тернопільської, Миколаївської, Донецької, Львівської областей, м. Києва та АР Крим. Серед них  62 члена збірної команди України, 25 спортсменів інваспорту,  32 ветерани.

З повними підсумковими протоколами можна ознайомитися за посиланням: Протоколи ЧО-2019

У командній першості серед збірних команд міст і районів призові місця розподілилися наступним чином:

серед юнаків:
1 місце    м. Ромни                    – 362 очок
2 місце    м. Суми                      – 312 очок
3 місце   Сумський р-н             – 261 очко
серед дорослих:
1 місце    м. Суми                       – 1240 очок
2  місце    Сумський р-н            – 1160 очок
3  місце    м. Охтирка                 – 540 очок

Вітаємо наших спортсменів і тренерів з початком нового змагального року! Бажаємо наступних вдалих стартів і нових особистих рекордів, здоров’я та успіхів на спортивній та життєвій ниві!