Володимира Голубничого нагороджено почесною відзнакою Мінмолодьспорту «Знак пошани»

113
Як повідомляє офіційний сайт федерації легкої атлетики України, “15 грудня у Києві в НСК «Олімпійський» відбулася традиційна церемонія «Спортивне сузір’я-2016», яку проводить Міністерство молоді та спорту України. Свої нагороди отримали найкращі спортсмени та тренери всіх поколінь, переможці та призери Олімпійських ігор, інших знакових міжнародних змагань.
Не оминули увагою організатори і легку атлетику. Дворазового олімпійського чемпіона зі спортивної ходьби, легенду світового спорту Володимира Голубничого було нагороджено почесною відзнакою Мінмолодьспорту «Знак пошани». Нажаль, через хворобу Володимир Степанович не зміг особисто прибути на церемонію. Нагороду за нього було передано президенту ФЛАУ Ігорю Гоцулу.
IMG_1476
IMG_1482
IMG_1478
Але вже за тиждень «Знак пошани» потрапить до рук свого власника. Відбудеться ця урочиста подія 24 грудня, коли на батьківщині славетного атлета, у Сумах відбудуться Зимовий Кубок України зі спортивної ходьби та Всеукраїнські змагання на призи Володимира Голубничого.
 
Вітаємо Володимира Степановича з черговим визнанням його досягнень та бажаємо якнайшвидшого одужання!”
Федерація легкої атлетики Сумської області приєднується до поздоровлень та щиро бажає Володимиру Степановичу якнайшвидшого одужання і довгих років життя!