Пішов з життя Шимко Володимир Ілліч

23 серпня 2015 року після тривалої і важкої хвороби на 60-му році життя від нас пішов тренер-викладач Охтирської ДЮСШ з легкої атлетики Шимко Володимиир Ілліч.

Володимир Ілліч народився 09.03.1956 року в м.Охтирка. В 1971 році закінчив 8 класів ЗОШ № 1, того ж року вступив до Охтирського технікуму механізації та електрифікації с/г. 1976 року вступив до Вінницького державного педагогічного інституту. У 1980 році одразу по закінченню інституту почав працювати тренером-викладачем у Охтирській ДЮСШ з легкої атлетики, де і пропрацював усе життя до останніх своїх днів. Мав дружину та сина.

Серед вихованців Володимира Ілліча за 35 років на тренерській ниві виділяємо МСУМК Тетяну Головченко, 5 Майстрів спорту та більш ніж 50 переможців та призерів чемпіонатів України у різних вікових групах. Серед останніх його вихованців з проміж інших виділяємо Євгенію Мучарову – фіналістку змагань з бігу на 400м нещодавнього Європейського юнацького Олімпійського фестивалю.

Федерація легкої атлетики Сумської області висловлює глибокі співчуття рідним та близькім Володимира Ілліча. Безумовно, це важка втрата для всієї легкоатлетичної родини нашого краю. Вічна та світла пам’ять нашому колезі…

свеча