Сумчани у складі збірної команди України для участі в командному чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби

На сайті ФЛАУ опубліковано персональний склад офіційної делегації національної збірної команди України з легкої атлетики для участі в командному чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби, який 20-22 травня 2023 року відбудеться в місті Подебради (Чехія).

До складу команди включені 6 представників Сумщини:
Світличний Сергій — 20 км
Рущак Микола — 20 км
Главан Ігор — 35 км
Радько Антон — 35 км
Кравченко Едуард — 10 км (U20)
Криловецька Софія — 20 км

Бажаємо нашим скороходам успішної підготовки та вдалого виступу на командному чемпіонаті Європи!

Запрошуємо до участі у Чемпіонаті Сумської області з легкої атлетики серед дорослих та юнаків

Шановні спортсмени та любителі королеви спорту! 4-5 травня на стадіоні “Авангард” відбудеться Чемпіонат Сумської області з легкої атлетики серед дорослих та юнаків.

Запрошуємо до участі у змаганнях.

РЕГЛАМЕНТ           РОЗКЛАД

Запрошуємо до участі в обласних змаганнях з легкоатлетичного чотириборства серед вихованців ДЮСШ, СДЮШОР 2010-2011 р.н.

2-3 травня на стадіоні “Авангард” відбудуться обласні змагання з легкоатлетичного чотириборства серед вихованців ДЮСШ, СДЮШОР 2010-2011 р.н.

РЕГЛАМЕНТ

Підсумки Чемпіонату України з легкої атлетики з бігу на 10000 метрів серед дорослих, молоді та юніорів

21 квітня у місті Ужгород відбувся чемпіонат України з бігу на 10.000 метрів. Участь у змаганнях взяли 70 спортсменів з 13 областей України та м. Києва, яких розділили на 3 забіги: жінки, чоловіки та юніори.

Команда Сумської області, яку представляли 4 спортсмени, набрала 130 залікових бали і посіла високе п’яте місце у командному заліку.

З підсумковими протоколами змагань, статистичною інформацією можна ознайомитись на офіційній сторінці змагань на сайті ФЛАУ.

Підсумки Всеукраїнських змагань з метань на честь Олімпійських чемпіонів Ф.Мельник та А.Бондарчука

20-21 квітня в м. Кам’янець-Подільський відбувся ІІ етап Кубка України з легкоатлетичних метань та Всеукраїнські змагання з метань на честь Олімпійських чемпіонів Ф. Мельник та А. Бондарчука

Сумщину на ньому представляв Олександр ТИТАРЕНКО (Східний ЦОП, тренер Лазоркін Р.О.), який впевнено переміг у метанні диску (1,75 кг) серед юніорів. Вже в першій спробі він показав результат 55.55м., виконавши відбірковий норматив на чемпіонат Європи серед юніорів (54.00), який відбудеться в ізраїльському м. Єрусалим 7-10 серпня. А найкращою стала друга спроба, в якій Олександр метнув диск на 57.20м.

Вітаємо спортсмена та тренера з перемогою та бажаємо успішної підготовки і вдалого виступу на чемпіонаті Європи серед юніорів!

Підсумки обласних змагань серед вихованців ДЮСШ, ФСТ з легкоатлетичного кросу

20 квітня 2023 року в урочищі “Баси” відбувся легкоатлетичний крос пам’яті нашого земляка, спортсмена і тренера, який віддав своє життя за нашу Батьківщину, Сергія ПРОНЕВИЧА. У змаганнях взяли учать понад 230 спортсменів з 17 ОТГ Сумської області.

Переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі Сумської обласної ДЮСШ, а юнаки – переможці отримали цінні подарунки від мами героя.

ПІДСУМКОВІ ПРОТОКОЛИ

Запрошуємо до участі в обласних змаганнях серед вихованців ДЮСШ, ФСТ з легкоатлетичного кросу

20 квітня 2023 року в урочищі “Баси” відбудеться легкоатлетичний крос серед вихованців ДЮСШ, ФСТ, пам’яті нашого земляка, спортсмена і тренера, який віддав своє життя за нашу Батьківщину, Сергія ПРОНЕВИЧА.

РЕГЛАМЕНТ

Підсумки командного чемпіонату України з кросу

2 квітня в м. Вінниця відбувся командний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу. 223 спортсмени з 19 областей та з міста Києва змагалися за перемогу. Сумщину представляли 15 спортсменів. Наша команда набрала 288 залікових бали і посіла 10 місце у командному заліку.

Наталія ТИЩЕНКО (ДЮСШ м. Ромни, тренер Савицький М.В.) посіла третє місце на дистанції 1 км серед дівчат U16, її результат – 3.14хв.

За крок до п’єдесталу зупинився Дмитро ТОРГАЧОВ (ШВСМ Сум, тренери – Закіров В.Г., Головченко Т.І.) на дистанції 8км серед молоді, його результат 25.54хв.

З підсумковими протоколами змагань, статистичною інформацією можна ознайомитись на офіційній сторінці змагань на сайті ФЛАУ.