Вітаємо з Днем народження Юрія Григоровича Бєлана!

25 листопада святкує свій день народження директор обласної ДЮСШ Юрій Григорович Бєлан!

Від імені усієї легкоатлетичної спільноти Сумщини вітаємо Юрія Григоровича з цим святом та бажаємо досягнення нових професійних висот, здоров’я та здійснення усіх мрій!

Запрошуємо до участі в обласних змаганнях з легкої атлетики серед вихованців ДЮСШ у приміщенні пам’яті ЗТ України М.Т. Філенка

1-2 грудня в легкоатлетичному манежі СумДУ відбудуться обласні змагання  з легкої атлетики у приміщенні пам’яті ЗТУ М.Т.Філенка серед учнів ДЮСШ, СДЮСШОР 2004 р.н. та молоше. Пропонуємо вашій увазі регламент та попередній розклад цих змагань.

РЕГЛАМЕНТ                             РОЗКЛАД

Звітно-виборна Конференція ФЛАСО

Федерація легкої атлетики Сумської області повідомляє, що виконавчим комітетом ФЛАСО (протокол онлайн-засідання №4 від 04 листопада 2021 року) було прийнято рішення щодо проведення чергової звітно-виборної Конференції ФЛАСО. Конференція відбудеться 21 грудня 2021 року об 11:00 у Палаці студентського спорту СумДУ (м. Суми, вул. Прокоф'єва, 38/1). Початок реєстрації учасників – о 10:00.

Попередній рейтинг спортсменів за 2021 рік

До уваги членів федерації легкої атлетики Сумської області (тренерів, спортсменів, керівників організацій)!

У розділі Статистика – Рейтинг – Рейтинг  спортсменів опубліковано попередній рейтинг спортсменів, які принесли залікові очки (за таблицею очок визначення рейтингу з олімпійських видів спорту) за 2021 рік.

Прохання перевірити дані (дата народження, заклад, тренер, очки). При підрахунку рейтингу тренерів залікові очки підуть тренеру, прізвище якого вказано першим.