Підсумки чемпіонату Сумської області з легкоатлетичного кросу серед юнаків, юніорів, молоді, дорослих та ветеранів

21 жовтня в урочищі Веселе м. Тростянець відбувся чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу серед юнаків, юніорів, молоді, дорослих та ветеранів.

В заході взяли участь 125 спортсменів з міст і районів нашої області, які змагались у семи вікових групах 2009 і молодші, 2007-2008, 2005-2006, 2003-2004 р.н., юніори, дорослі та ветерани. З особистими підсумковими результатами змагань можна ознайомитись тут:

ПРОТОКОЛИ ЗМАГАНЬ                  ФОТОЗВІТ

Вітаємо з днем народження Миколу Павловича Гудима!

Сьогодні, 22 жовтня, святкує свій  день народження Заслужений тренер України, Відмінник освіти України Микола Павлович Гудим!

Вітаємо Миколу Павловича  з цим святом  і бажаємо щастя, здоров’я, родинного затишку, втілення у життя найамбітніших планів та нових звершень на тренерській ниві!

Вдалий виступ сумських скороходів

18 жовтня в м. Івано-Франківськ  відбулися традиційні змагання зі спортивної ходьби «Кубок «Вечірній Івано-Франківськ», в рамках яких також відбулися чемпіонати України з ходьби на 50 км, з ходьби на 20 км та командний серед ДЮСШ та СДЮШОР. Загалом у цих змаганнях взяли участь 196 спортсменів. Окрім українців, були атлети Туреччини та Латвії.

У чемпіонаті  України з ходьби на 50 км Сумщину представляли 4 чоловіки та 1 жінка. Вони вибороли 1 перше, 1 друге та 1 третє місце. Набравши 610 очок наші скороходи впевнено вибороли І місце.

Ігор ГЛАВАН  (ШВСМ Сум, тренери – Мірошниченко С.А., Кузьмук Р.М.) з результатом 3:47:31 виборов І місце серед чоловіків, Антон КРАВЧЕНКО (К, КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери –  Шелест О.П., Шелест Л.Г) з результатом 4:20:05 посів 2 місце серед молоді, Ігор ГОНЧАРЕНКО (К, КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери – Шелест О.П., Шелест Л.Г) з результатом 4:21:35 був третім серед молоді.

Антон КРАВЧЕНКО та Ігор ГОНЧАРЕНКО на цих змаганнях вперше виконали норматив майстра спорту України.

У чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км Сумська область  посіла ІІІ місце (200 очок).

У Командному чемпіонаті України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ та СДЮШОР Сумщину представляли 27 спортсменів. У заліку серед ДЮСШ КЗ ДЮСШ СРР  набрала 189 очок і виборола 2 місцеОДЮСШ  із 103 заліковими очками зайняла 4 місце. МКЗ СДЮСШОР В. Голубничого набрала 16 очок і зайняла 4 місце серед СДЮШОР.

В особистому заліку  наші земляки здобули 2 перших, 3 других та 2 третіх місця.

Микола РУЩАК (К, КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери – Шелест О.П., Шелест Л.Г) переміг у спортивній ходьбі 10 км серед юнаків U18, його результат43:45, Вадим ШЕВЧЕНКО (ОДЮСШ м.Суми, тренери – Мірошниченко О.М., Мірошниченко С.А.) з результатом 14:15 виборов І місце у спортивній ходьбі на 3 км серед юнаків U16.

Едуард КРАВЧЕНКО (К, КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери – Шелест О.П., Шелест Л.Г) з результатом  49:04 посів 2 місце у спортивній ходьбі на 10 км серед юнаків U18, Єгор ШЕЛЕСТ (К, КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери – Шелест О.П., Шелест Л.Г) був другим у спортивній ходьбі на 10 км серед юніорів U20, його результат 46:33, Аліна ТКАЧ (ОДЮСШ м.Суми, тренери – Мірошниченко О.М., Мірошниченко С.А.) з результатом 51:47 зайняла ІІ місце у спортивній ходьбі на 10 км серед юніорок U20.

Софія КРИЛОВЕЦЬКА (КЗ ДЮСШ СРР Сум, тренери – Шелест О.П., Шелест Л.Г)  зайняла третє місце у спортивній ходьбі на 5 км серед дівчат U18 25:49, Дарина ЮЩЕНКО (ОДЮСШ м.Суми, тренери – Мірошниченко О.М., Мірошниченко С.А.)  була третьою у спортивній ходьбі на 3 км серед дівчат U14 – 16:27, Іван СКРИННИК (СДЮСШОР В.Голубничого, тренер Федорченко І.М.)  посів ІІІ місце у спортивній ходьбі на 2 км серед юнаків  U12 з результатом 11:20.

У спортивній ходьбі на 3 км серед жінок ветеранів Тетяна КРИВОХИЖА (СДЮСШОР В.Голубничого, тренер Кривохижа М.М.) з результатом 17:53 посіла  ІІ місце.

З детальною інформацією про змагання, повними підсумковими протоколами та офіційними документами можна ознайомитись на офіційній сторінці цих змагань на сайті ФЛАУ.

Рекорд України U-16, 4 представники Сумщини у фіналі бігу на 200м серед юнаків, 4 медалі від Нікіти Маслюка та третє місце у командному заліку

15-16 жовтня у м. Івано-Франківськ відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2005-2006 р.н., в якому взяли участь 601 учасник із 25 регіонів України. Сумську область представляли 25 атлетів, які вибороли 4 перших, 4 других та 2 третіх місця, набрали 546 очок і посіли третє місце в командному заліку.

Незважаючи на не зовсім сприятливі погодні умови, ці змагання запам’яталися знаковими подіями  для наших юних атлетів.

У фіналі бігу на 100м було три, а бігу на 200мчотири представники Сумщини.

В естафетному бігові 100м+200м+300м+400м квартет юнаків (Нікіта МАСЛЮК, Дмитро МЕШИЙ, Максим РОМАНОВ, Нікіта КОСТЕЦЬКИЙ)  виборов перемогу з рекордом УКРАЇНИ U16 – 2:04.13хв.

Нікіта МАСЛЮК (ОДЮСШ м. Суми, тренер Маслюк О.І.) виборов перемогу в бігові 100м 11.40с, у стрибках у довжину 6.90м та  посів друге місце в бігові на 200м 23.36с.

Максим РОМАНОВ (ДЮСШ м. Охтирка, тренер Мучаров О.М.) виборов перше місце в бігові на 400м – 51.50с.

Нікіта КОСТЕЦЬКИЙ (ДЮСШ м. Ромни, тренер Лісненко О.М.) посів друге місце у бігові на 100м – 11.52с.

Вадим ШЕВЧЕНКО (ОДЮСШ, тренери – Мірошниченко О.М., Мірошниченко С.А.) виборов друге місце у спортивній ходьбі на 3000м – 14:26.20хв.

Кіріл ОВЧАРЕНКО (ДЮСШ В-Писарівського р-ну, тренер Рибалка Г.П.) був другим у 8-борстві – 4315 очок.

Олександр ТИТАРЕНКО (ДЮСШ ім.Ю.Білонога, Білопілля, тренер Лазоркін Р.О.) став третім у метанні диска – 50.60м.

Єлизавета ЗЕМЛЯНІКІНА (ДЮСШ м. Ромни, тренер Лісненко О.М.) фінішувала третьою у фіналі бігу на 200м26.66с.

Вітаємо чемпіонів, призерів та їх тренерів із успішним стартом, бажаємо вдалих виступів у наступних змаганнях!

З повними результатами змагань можна ознайомитися за ЦИМ посиланням.

Перенесено чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу

До уваги спортсменів та тренерів!

Чемпіонат Сумської області серед ветеранів, дорослих, юніорів та юнаків з легкоатлетичного кросу, який мав відбутися 16 жовтня у Сумах в районі санаторію «Баси», перенесено на 21 жовтня у м. Тростянець.

РЕГЛАМЕНТ                                             РОЗКЛАД

Відкритий чемпіонат Сумської обласної організації фізкультурно – спортивного товариства “Спартак” з легкоатлетичного кросу

8 жовтня у міському парку М. Кожедуба м. Суми відбувся Відкритий чемпіонат Сумської обласної організації фізкультурно – спортивного товариства “Спартак” з легкоатлетичного кросу.

Пропонуємо до вашої уваги підсумкові протоколи змагань

ПРОТОКОЛИ

Вітаємо з днем народження Олега Федоровича Білодіда!

Сьогодні, 8 жовтня, святкує свій День народження Заслужений тренер України та Заслужений працівник фізичної культури та спорту України  Олег Федорович БІЛОДІД.

Вітаємо Олега Федоровича з цим святом та бажаємо завжди залишатися таким же енергійним, принциповим, стильним, з невичерпним почуттям гумору. Здоров’я, злагоди, добра!

Підсумки обласних змагань з легкої атлетики серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР 2005-2006 років народження

2 жовтня 2020  року на стадіоні спорткомплексу ІФК СДПУ ім. А.С. Макаренка відбулися обласні змагання з легкої атлетики серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР та школярів 2005-2006 років народження.

ПІДСУМКОВІ ПРОТОКОЛИ

Вітаємо з Днем народження Віталія Коржа!

Сьогодні, 5 жовтня, святкує День народження директор Східного центру олімпійської підготовки, віце-президент федерації легкої атлетики Сумської області, майстер спорту України міжнародного класу Віталій КОРЖ!

Щиро вітаємо Віталія з Днем народження і бажаємо добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень.

Вітаємо з днем народження Людмилу Шелест!

Сьогодні, 4 жовтня, святкує день народження майстер спорту України міжнародного класу Людмила ШЕЛЕСТ!
Щиро вітаємо Людмилу з днем народження і бажаємо щастя, злагоди, благополуччя й успіхів у всіх її починаннях!