ПІДСУМКИ КОМАНДНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

15-16 серпня в Луцьку відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та чемпіонат України з бігу на 10000 метрів. Це були перші дорослі національні змагання після тривалої перерви, пов’язаної з впровадженням карантину. Всього участь у змаганнях взяли 487 спортсменів з 25 регіонів України. Сумську область представляли 23 атлети.

У командному заліку традиційно найбільш вдало сумчани виступили у спринтідруге місце серед молоді та четверте місце серед дорослих, у видах витривалості – дорослі посіли девяте місце, а молодь тринадцяте. У стрибках та метаннях, на жаль, наші представники участі не брали.

В особистому заліку найбільш вдало виступили:

Олександр ПОГОРІЛКО (Східний ЦОП, тренери – Корж С.О., Білодід О.Ф.) посів перше місце у бігові на 400м46.98с як серед дорослих, так і серед молоді.

Ігор ГЛАВАН (ШВСМ Сум, тренери – Мірошниченко С.А., Кузьмук Р.М.) переміг у спортивній ходьбі 5000 м з результатом 19:23.88хв, Олег СВИСТУН у цій дисципліні посів друге місце – 19:25.92хв.

Чоловіча естафетна команда 4х400м (Євген ШВЕЦЬ, Костянтин ОЖІЙОВ, Ярослав ДЕМЧЕНКО, Олександр ПОГОРІЛКО) здобула перемогу з результатом – 3:12.77хв.

Чоловіча естафетна команда 4х100м (Андрій ВОЛИНЕЦЬ, Ярослав ДЕМЧЕНКО, Олексій СЕРГІЄНКО, Володимир Супрун) виборола друге місце з результатом 41.20с.

Євген ШВЕЦЬ (Східний ЦОП, тренери – Торяник О.В., Корж С.О., Лазоркін Р.О.) посів друге місце у бігові на 400 м з/б серед молоді54.99с.

Аліна ТКАЧ (Східний ЦОП, тренери – Мірошниченко О.М., Мірошниченко С.А.) була другою у спортивній ходьбі 5000м серед молоді 25:54.80хв.

Вітаємо переможців, призерів командного чемпіонату України, їх тренерів та бажаємо успіхів у подальших стартах.

З детальною інформацією про змагання, повними підсумковими протоколами та офіційними документами можна ознайомитись на офіційній сторінці цих змагань на сайті ФЛАУ.