Підсумки змагань з кросу та спортивної ходьби пам’яті ЗТУ В.Синявіна

27 травня 2017 року в с.Сад, Сумського району були проведені VI традиційні змагання відкритої особистої Першості Сумського району та Сумської обласної організації ВФСТ «Колос» з легкоатлетичного кросу та спортивної ходьби. Змагання проходили на території Садівської загальноосвітньої школи. На парад відкриття змагань вишукувались спортсмени: Недригайлівської ДЮСШ, Краснопільського району, Охтирської ДЮСШ, клубу любителів бігу «ЯВІР», міської ДЮСШ «Колос» м.Суми, ОДЮСШ м.Суми, КЗ Сумської районної ДЮСШ, Роменьської ДЮСШ ім. Калнишевського, СДЮСШОР В.Голубничого, Білопільської ДЮСШ ім. Ю.Білонога, Кролевецької районної ДЮСШ, Кролевецької ДЮСШ «Олімп», учні загальноосвітніх шкіл Сумського району, ветерани та аматори спорту Сумської області, учні В. Синявіна.

На старт вийшли близько 200 учасників ,які змагались у спортивній ходьбі та кросовому бігу в дев`яти вікових категоріях: від наймолодших підлітків(2008 р. н. і молодші) до ветеранів спорту.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями Сумської районної державної адміністрації та Сумської обласної організації ВФСТ «Колос», а також цінними подарунками. До нагородження юних спортсменів долучилась голова Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету Олена Петрова.

Організатор змагань,  донька В.Синявіна – Наталія Шинкаренко, висловлює подяку всім хто долучився до підготовки та проведення змагань: Сумській РДА, Сумській обласній організації ВФСТ» Колос», КЗ ОДЮСШ м.Суми, КЗ Сумська районна ДЮСШ, Сумському Обласному Відділенню НОК,  Садівській ЗОШ та вихованцям В.Синявіна.

Пропонуємо ваші увазі підсумкові протоколи змагань, а також невеличкий фотозвіт про даний захід.

Rsults_Synyavin_RW_2017.pdf (80 downloads)

Results_Synyavin_CC_2017-1.pdf (75 downloads)

ФОТО:

DSCN1685

DSCN1687

DSCN1689

DSCN1712

DSCN1716

DSCN1723

123