Дитяча легка атлетика виходить на новий рівень проведення змагань у Сумах!

20 грудня у легкоатлетичному манежі СумДУ відбулись ІІІ обласні змагання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ» на Кубок ректора Сумського державного університету.

DSC_4469

Змагання вже встигли стати доброю традицією і малеча на них чекає під новорічні свята кожного року. Вперше, за згодою наших надійних друзів і партнерів із СумДУ, змагання були проведені у легкоатлетичному манежі.

На доріжках і секторах змагались команди Обласної ДЮСШ, СДЮСШОР В.Голубничого та школярі із м.Охтирка, які виставили команди в кожній з трьох вікових груп. Загалом в змаганнях взяли участь близько 100 дітей віком від 8 до 13 років.

DSC_4474

Як завжди, до змагальної програми були включені командні конкурси-вправи з елементами легкої атлетики з використанням яскравого і зручного спеціалізованого інвентарю від IAAF.

DSC_0128

В командній першості переможці визначились наступним чином.

І вікова група (8-9 років) – м.Охтирка;

ІІ вікова група (10-11 років) – м.Охтирка;

ІІІ вікова група (12-13 років) – ОДЮСШ.

DSC_0120

Всі учасники змагань отримали іменні сертифікати учасників, сувенірну друковану продукцію із автографами олімпійців та інших зірок сумської легкої атлетики. Команди були нагороджені грамотами і солодкими призами, а переможці в кожній віковій групі на додачу отримали кубки від ректора СумДУ. Крім того, одразу по закінченню заходу командам буди передані пам’ятні групові фото.

В заході взяли участь наші зірки легкої атлетики, учасники ХХХІ Олімпійських Ігор у Ріо Віталій Бутрим, Інна Кашина та Оксана Шкурат, які фотографувалися із командами, роздавали автографи та проводили нагородження.

DSC_4449

Федерація легкої атлетики Сумської області дякує всім, хто долучився до створення цього спортивного свята, особливо ректорові СумДУ Василь’єву Анатолію Васильовичу, колективу кафедри фізичного виховання та спорту СумДУ, студентам-волонтерам від СумДУ, нашим олімпійцям, гостям із м.Охтирка та телеканалу UA: Суми.

Фотоальбом із світлинами зі змагань можна переглянути у соціальній мережі facebook  за цим посиланням:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.745474155610381.1073741833.100004434101198&type=3