Підсумки Чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2010 – 2011 р.н. та молодше

3-5 березня в легкоатлетичному манежі КМШВСМ м. Києва відбувся Чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2010 – 2011 р.н. та молодше.

У змаганнях взяли участь 365 юних легкоатлетів з 19 регіонів України та м. Києва. Сумщину представляли 17 спортсменів, 5 юнаків та 12 дівчат, набравши 267 залікових балів наша команда посіла 8 загальнокомандне місце.

У командному заліку серед 43 ДЮСШ команда КДЮСШ м.Шостка, набравши 120 очок зайняла друге місце, ДЮСШ м. Ромни посіла 17-е місце (64 очки), Середино-Будська ДЮСШ стала 22-ю (49 очок).

Серед СДЮСШОР команда МКЗ СДЮСШОР В.Голубничого посіла 10-е місце (29 очок).

У особистому заліку представники нашої області вибороли 2 других та 3 третіх місця, ще 3 спортсмени зупинилися у кроці від призових місць.

Єгор ПИРОГОВ (КДЮСШ м. Шостка, тренер Терех І.Г.) 

Ілля СЕМЕНЧЕНКО (Середино-Будська ДЮСШ, тренери – Бичкова Т., Федорченко І.М.) 

Валерія КАЗМІРУК (КДЮСШ м. Шостка, тренер Терех І.Г.) 

Валерія БАРАНОВА (МКЗ СДЮСШОР В. Голубничого, тренери – Васильєв В.В., Дніщенко Д.В.)

Сніжана ЛИШЕНКО (Середино-Будська ДЮСШ, тренер Бичкова Т.)

Підсумкові протоколи змагань, усю необхідну статистичну інформацію можна переглянути на офіційній сторінці чемпіонату на сайті ФЛАУ

Вітаємо наших переможців і призерів та їх тренерів!